Posted on

دونات آرد جو و آرد برنج

دونات آرد جو و آرد برنج

                        مقدار: ۶ تا ۸ دونات

کیک|شیرینی|کیک فوندانت|کیک تولد|شیرینی خانگی|کیک عروسکی|کیک خامه ای|کیک وانیلی|موزی|کیک خانگی|کیک و شیرینی|قنادی|قناد|کیک پز|کیک اسفنجی|گردو|شکلاتی

شیوه پخت:

 

ظرف پیشنهادی:

استاندارد، کوچک، سوراخ دار، گرد

برای دونات:

۱/۲ فنجان (۶۰ گرم)  آرد جو دو سر

۱/۲ فنجان (۷۰ گر۱/۲ فنجان (۷۰ گرم)    آرد برنج

  • قاشق غذاخوری (۲۱ گرم) بلغور بادام
  • قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۱/۲  قاشق چای خوری نمک

۲  تخم مرغ بزرگ

۱/۴  فنجان + ۲ قاشق غذاخوری (۸۸ میلی لیتر) دوغ کره

۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر) روغن

۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم) پوره سیب

 

برای رویه:

۴  قاشق چای خوری (۱۲ گرم) دانه خشخاش

۴قاشق چای خوری (۱۱ گرم) دانه کنجد

۳قاشق چای خوری (۵ گرم) سیر خرد شده خشک شده

۳ قاشق چای خوری (۵ گرم) پیاز خرد شده خشک

۱.۵ قاشق غذا خوری نمک دریایی

۴ قاشق غذاخوری (۵۵ گرم) کره ذوب شده، پنیر خامه ای

 

برای درست کردن دونات: اجاق خود را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و ظرف خود را چرب کنید.

آرد جو و آرد برنج  ، بلغور بادام ، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ به خوبی مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. و سپس دوغ  کره، روغن و پوره سیب  را به آن اضافه کنید.

مخلوط تر را به مواد خشک اضافه کنید و با یک قاشق بزرگ چوبی هم بزنید تا زمانی که فقط ترکیب شود، مراقب باشید که بیش از حد هم نزنید. وقتی که دیگر آرد خشک را نمی بینید هم زدن را متوقف کنید.

قالب دونات را با کره چرب کنید. خمیر را در قالب ریخته به ارتفاع ۳ تا ۶ میلی متر تا سر قالب خالی بماند. پخت  را به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه تا زمانی که دور لبه ها به رنگ طلایی قهوه ای در آید، ادامه دهید. یک خلال دندان را  در مرکز  آن فرو کنید باید تمیز بیرون بیاید. اجازه بدهید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود. یک کاردک تمیز  نازک را در اطراف لبه های دونات فرو کنید تا دونات راحت تر خارج شود سپس روی یک سطح مشبک قرارش دهید و اجازه دهید کاملا خنک شود تا مرحله رویه را شروع کنید.

برای درست کردن رویه: فر خود را تا۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مشبک مناسب را روی سینی فر قرار دهید.

دانه های خشخاش، دانه کنجد، سیر خشک شده، پیاز خشک شده و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. روی هر دونات کره ذوب شده بمالید و سپس آن را در مخلوط فرو کنید. در صورت تمایل دانه های کنجد اضافی رویش بریزید. دونات  ها را بر روی صفحه مشبک قرار دهید و ۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس  آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید که خنک شود. دونات  تا گرم است شکننده است و در انتها  با پنیر خامه ای سرو کنید.

فروش شیرینی و کیک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.